Новак
Гость
|
 |
� : Июнь 29, 2010, 16:53:25 � |
|
Завдання від Новака із розряду «Брейн-Ринг» або «Що? Де? Коли?» ( поточний статус: розгадана MagTux) У вашому розпорядженні є набір точок (довільної кількості), які можна будь-як розміщувати у середині рівнобічної трапеції, котру можна повертати в різні боки на площині. Відомо, що між пунктами А та В – автомобільна доріжка, між В та С – морська. Питання: яка доріжка між пунктами С і D ?//текст доступен после регистрации//
|
|
� Последнее редактирование: Июнь 30, 2010, 11:44:33 от Новак �
|
|
|
|
|
семеныч
|
 |
� Ответ #1 : Июнь 29, 2010, 20:10:41 � |
|
подсказку 
|
|
|
|
звездовод-числоблуд
|
|
|
iPhonograph
Гений-Говорун
СПАСИБО
-вы поблагодарили: 561
-вас поблагодарили: 1315
Дискоед
|
 |
� Ответ #2 : Июнь 29, 2010, 20:32:17 � |
|
условие задачи похоже на бред
|
|
|
|
"Было бы величайшей ошибкой думать" (с) В.И.Ленин, Полн. cобр. cоч., т.34, стр.375
|
|
|
MagTux
Гений-Говорун
СПАСИБО
-вы поблагодарили: 46
-вас поблагодарили: 99
Реинкарнация Будды
|
 |
� Ответ #3 : Июнь 29, 2010, 20:56:12 � |
|
У Новака задачи визуального характера. Надо не думать, а видеть.
|
|
|
|
Существует два правила на пути к успеху: 1. Не говори никому всего, что ты знаешь.
|
|
|
Redirect
Гений-Говорун
СПАСИБО
-вы поблагодарили: 108
-вас поблагодарили: 214
Is it cocktail hour yet?
|
 |
� Ответ #4 : Июнь 29, 2010, 21:32:48 � |
|
По-русски можно ?
|
|
|
|
Когда деревья были большими, Папа - самый сильный, мама - самая красивая, Я верил этим книгам, фильмам, И думал никогда курить не буду, даже с фильтром. Не буду пить, чтоб не расстраивать мать Буду учиться на пять, чтобы всё узнать.
|
|
|
MagTux
Гений-Говорун
СПАСИБО
Реинкарнация Будды
|
 |
� Ответ #5 : Июнь 29, 2010, 21:36:15 � |
|
Задача от Новака из разряда "Брейн-ринг" или "Что? Где? Когда?" В вашем распоряжении имеется набор точек (произвольного количества), которые можно разместить в середине равнобедренной трапеции, которую можно поворачивать в разные стороны на плоскости. Известно, что между пунктами А и В - автомобильная дорожка, между В и С - морская. Вопрос: какая дорожка между пунктами C и D?
|
Существует два правила на пути к успеху: 1. Не говори никому всего, что ты знаешь.
|
|
|
Новак
Гость
|
 |
� Ответ #6 : Июнь 30, 2010, 07:51:17 � |
|
подсказку  Підказкою якраз і являється трапеція та набір точок, ну і звісно, ось цей коментарій: У Новака задачи визуального характера. Надо не думать, а видеть.
P.S.: На підказку можуть вказувати ще і літери, що позначають пункти...
|
|
� Последнее редактирование: Июнь 30, 2010, 09:56:02 от Новак �
|
|
|
|
|
MagTux
Гений-Говорун
СПАСИБО
Реинкарнация Будды
|
 |
� Ответ #7 : Июнь 30, 2010, 11:06:36 � |
|
На підказку можуть вказувати ще і літери, що позначають пункти...
CD-доріжка? Тоді я не зрозумів до чого тут трапеція з точками.
|
|
|
|
Новак
Гость
|
 |
� Ответ #8 : Июнь 30, 2010, 11:43:33 � |
|
На підказку можуть вказувати ще і літери, що позначають пункти...
CD-доріжка? Тоді я не зрозумів до чого тут трапеція з точками. Вірно, MagTux, переборщив я з останньою підказкою... Пояснюю про трапецію і точки: //текст доступен после регистрации//
|
|
|
|
|
|
|
MagTux
Гений-Говорун
СПАСИБО
Реинкарнация Будды
|
 |
� Ответ #9 : Июнь 30, 2010, 12:21:04 � |
|
Задача дуже натягнута, а особливо логіка в ній. Можна вважати правильними відповідями й такі варіанти:   У кого на що здатна фантазія...
|
|
|
|
|
|
|
Новак
Гость
|
 |
� Ответ #10 : Июнь 30, 2010, 12:50:36 � |
|
Задача дуже натягнута, а особливо логіка в ній. Це не задача, а головоломка та ще й не зовсім стандартна і форматна. На це вказує і назва теми " Завдання від Новака із розряду «Брейн-Ринг» або «Що? Де? Коли?»". Критика приймається. Хотілося б щоб твоя безмежна хвантазія втілилась в декілька авторських завдань і від тебе! 
|
|
� Последнее редактирование: Июль 05, 2010, 11:41:46 от Новак �
|
|
|
|
|
MagTux
Гений-Говорун
СПАСИБО
Реинкарнация Будды
|
 |
� Ответ #11 : Июнь 30, 2010, 12:57:39 � |
|
Хотілося б щоб твоя безмежна хвантазія втілилась в декілька авторських завдань і від тебе!  Тут на форумі є вже пара задач від мене. Щоправда вони більш форматні, ніж твої. А взагалі у мене фантазія не для творчої роботи. Я не творець, а аналітик.
|
|
|
|
|
|
|
Новак
Гость
|
 |
� Ответ #12 : Июнь 30, 2010, 13:30:12 � |
|
Хотілося б щоб твоя безмежна хвантазія втілилась в декілька авторських завдань і від тебе!  Тут на форумі є вже пара задач від мене. Щоправда вони більш форматні, ніж твої. А взагалі у мене фантазія не для творчої роботи. Я не творець, а аналітик. Зрозуміло, а в мене все виходить з ірраціональним, творчим відтінком. Якось погляну на твої форматні-аналітичні. Можливо, теж покритикую, якщо, звісно, буде до чого придертись.
|
|
|
|
|
|
|
|